Verksamhet

FK Tillfälliga Boenden vänder sig till socialsekreterare som i sin handläggning är i behov av tillfälligt boende för bostadslösa kvinnor och barnfamiljer. Vi beaktar alltid barnperspektivet och har nolltolerans mot alkohol och droger.

Våra boenden är komplett utrustade med kök och därtill tillhörande utrustning som ger de boende möjlighet till självhushåll under deras vistelse hos oss. I varje bokning ingår ett set lakan och handdukar för hushållet. Samtliga lägenheter har TV och trådlöst bredband. Det finns även tillgång till gemensam tvättstuga. De boende ansvarar själva för städningen. Samtliga lägenheter inryms på ett eget våningsplan i en större fastighet i Norsborg med egen diskret entré. I nuläget är våra boenden ej handikappanpassade.

Vi arbetar helgfria vardagar mellan 09:00 – 17:00 och återkommer alltid till dig under samma dag. Vi har självfallet jour under alla dygnets övriga timmar och beredskap för när olika incidenter kan inträffa.

I vårt arbete tar vi inga genvägar när vi möter den ansträngda bostadsmarknaden som råder i Stockholms län. Tveka inte att höra av dig för eventuella frågor, studiebesök eller övriga synpunkter.